Híd Egyesület
Híd Egyesület Non-profit Akadémia
Híd Egyesület: képzés, felvételi, érettségi

Pályázati felhívások, tudnivalók

Jövőért Álmodók
A Budapest Bank a WWF Magyarországgal együttműködve kívánja femérni, majd folyamatosan csökkenteni ökológiai lábnyomát.
Környezetvédelmi pályázatuk határideje: 2019. június 19.
A "Zöld" pályázat környezettudatos, fenntartható projektötleteket kíván támogatni, amik valós problémákra nyújtanak érdemi megoldást.
Az öt fős szakmai zsűri fogja kiválasztani az első nyertes pályázatot, míg a második nyílt online szavazással kerül elndöntésre a zsűri által szavazásra bocsátottak közül. Mindkét helyezett 1-1 millió forintot fordíthat a megvalósításra.
A jelentkezés online lehetséges a https://jovoertalmodok.hu/ oldalon. További részleteket is ugyanitt lehet olvasni.


Pályázat állatmenhelyek számára
Az Agrárminisztérium 2019. évi pályázati kiírásának célja a engedélyezett vagy nyilvántartásba vett állatmenhelyek modernizációja, bővítése, a tartási körülmények javítása, valamint az állatok örökbefogatási esélyének növelése.
A pályázat beadási határideje: 2019. május 31.
Forrás: kormany.hu
Letölthető anyagok: itt.


"Ön választ, mi segítünk"
A Tesco sokak által ismert pályázati programjának ötödik fordulójára meghosszabbított határidővel, május 8-ig lehet jelentkezni. A helyi közösségi élet fejlődéséhez hozzájáruló projektek megvalósításához helyezéstől függően 400 ezer, 200 ezer vagy 100 ezer forintot kapnak a nyertes pályázók. Az áruházlánc a szervezeteken kívül baráti közösségek, bölcsődék, óvodák, iskolák, nonprofit vállalkozások, társasházak és lakásszövetkezetek jelentkeztését is várja.
A szavazási szakasz 2019.06.17-07.14. között zajlik.
Az eredményhirdetés 2019. augusztusában várható.


Felelős Társadalomért Program - az egészségért
A KPMG 2018-ban meghirdeti "Felelős Társadalomért Program - az egészségért" című pályázati programját. Cél a fenntartható, hatékony és átlátható működés támogatása az egészségügy területén működő közhasznú szervezetek esetében.
A nyerteseknek ez a 2019-es évre egy komplex együttműködési lehetőséget jelent (Pro bono szolgáltatás, adomány működési költség támogatása, lecserrélt számítógépek).
Pályázat beadási határideje minden kötelező melléklettel együtt: 2018. november 23.,15:00
Forrás, részletek: kpmg.com


Archívum »

 

 

Főoldal | 1%-os kampány | HÍE Egyesület bemutatkozik | HÍE Egyesület tevékenysége | Hasznos információk | Non-profit Akadémia | Levél nekünk | Partnereink | Impresszum | Oldaltérkép |