Híd Egyesület
Híd Egyesület Non-profit Akadémia
Híd Egyesület: képzés, felvételi, érettségi

Költségcsökkentési tippek 1. - bankszámla

Kvíz. Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre: IGEN vagy NEM

  • "0 Ft"-ot fizet havonta bankszámla vezetési díjra?
  • észrevette már, hogy az interneten keresztül indított utalások díja kedvezőbb mintha sorban áll, és papír alapon utal?

Ha civilként többet fizet a szervezeti bankszámla fenntartásáért, mint "0 Ft", akkor ajánljuk figyelmébe a MagNet Magyar Közösségi Bank CIVIL közösségi számlacsomagját. Nincs havi számlavezetési díj, csak forgalmi jutalék.

Csak gondoljon bele.
ha 3.000 Ft-ot költ havonta bankszámla vezetési díjra, és ez "csak" 100%-kal csökken, akkor havonta 3.000 Ft, évente 36.000 Ft sorsáról dönthet.
Persze, ha nincs ideje ezzel foglalkozni.

Szolgáltatások:
Az ingyenes számlavezetés mellett díjmentes a Netbank szolgáltatás igénybevétele, így az ott készített forgalmi/napi kivonat is.
Alacsony díjat számítanak fel számunkra a bankon belüli átutalásokért, valamint a napi egyszer történő, maximum 1 000 000 Ft összegű készpénzfelvételért.
Alacsony költségen végezhetünk más bankok felé eseti, rendszeres átutalást, vagy állíthatunk be csoportos beszedési megbízást. Igényelhetünk bankkártyát is, amivel díjmentesen vásárolhatunk belföldön és külföldön egyaránt.
SMS értesítést kérhetünk a Netbankba történő belépésről, vagy a számlainformációkról.
Online számlanyitás is lehetséges, így adatai megadása után egy előre egyeztetett időpontban az Ön által kiválasztott fiókban már csak alá kell írnia az előre elkészített számlaszerződést és dokumentumokat.

Ha pedig ez még nem lenne elég:
A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfeleknek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassák a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával. Számos eredményesen tevékenykedő szervezetet segíthetek így közösen, azon adományok révén, melyekről az ügyfelek döntenek.

Egyetlen hátrányukként jegyeznénk meg, hogy 8 budapesti, 1 solymári, 1 székesfehérvári és 1 Dunakeszin található fiók áll rendelkezésünkre, így a vidéki szervezetek számára sajnos kevésbé elérhető.

Részletek: www.magnetbank.hu

 

Kérjük, továbbítsa cikkünket ismerősi körében! Köszönjük!

 

Jelen cikkben leírtak nem minősülnek ajánlatnak, felhívásnak stb. Nem szponzorált termék, vagy promóció. A megjelenéskor rendelkezésünkre álló információkat tükrözi, és nem zárjuk ki, hogy van ennél jobb ajánlat. A fentebb javasoltakat mindenki saját felelősségére és kockázatára használja. :) Mi is ezt tesszük.

(x)

<< vissza

 

Főoldal | 1%-os kampány | HÍE Egyesület bemutatkozik | HÍE Egyesület tevékenysége |
Hasznos információk | Non-profit Akadémia | Levél nekünk | Partnereink |
Impresszum | Oldaltérkép